I morgon ska här målas om

I morgon ska här målas om

Hej på er den här morgonen och jag hoppas alla mina härliga och fantastiska läsare har sovit gott och är pigga och utvilade. Jag kan väl säga som så att det är oerhört mycket jobb med den här restaurangen som jag har köpt och ännu mer jobb är i sikte. Som tur är behöver jag inte göra allting själv. Lokalerna ska målas om och jag har anlitat ett företag som kan utföra måleriarbeten i Karlskrona till det här jobbet. Det är ett företag som heter Karlskrona Färg & Fixarservice.  

 

Tankarna på att måla om i restaurangen tog form i samma veva som vi tog över verksamheten. Det blev då så att jag hörde mig för bland folk som jag känner om de hade något företag att rekommendera. Det var så jag fick höra talas om Karlskrona Färg & Fixarservice. I morgon kommer de och börjar måla redan klockan 7. Jag och frugan kommer ha restaurangen stängd nu under en vecka så då vet ni att ni inte kan komma till oss och käka dagens lunch. Men både jag och min fru hopas att få se er här i de nymålade och fräscha lokalerna inom kort, och jag tror nog att ni alla kommer att tycka att det blir trevligt med en nymålad restaurang. Jag har fått ett väldigt gott intryck av det här företaget så om ni också behöver hjälp med era måleriarbeten i Karlskrona tror jag inget annat än att ni kommer att få riktigt bra hjälp. Ni kan gärna kika in på hemsidan om ni vill veta mer om Karlskrona Färg & Fixarservice. Det var allt jag hade på hjärtat den här gången, tack för att ni kikade in på bloggen och läste. 


Kommentarer är stängda.