Rekond i Kumla

Rekond i Kumla

God förmiddag. Jag tog sovmorgon, det var lite oplanerat för egentligen skulle jag varit på jobbet på restaurangen redan klockan sju men jag vaknade inte före halv åtta. Jag ringde chefen som sa åt mig att ta det lugnt och inte stressa. Nu har jag druckit kaffe och ätit en smörgås och ska snart fräsa iväg i bilen till jobbet. Ett litet inlägg hinner jag med trots att jag är försenad. Apropå bilen så är den bara så fin för jag lämnade den på en rekond i Kumla i förra veckan. Det tycker jag att ni ska göra också ifall ni har bil. Företaget som jag lämnade in bilen till för en rekond i Kumla heter CW Auto Detailing och det var inte alls dyrt att få bilen fin både invändigt och utvändigt. Om ni har en bil och skulle vara intresserade av en rekond i Kumla så är mitt förslag till er att ni ska lämna den till CW Auto Detailing ni också. CW Auto Detailing är ett företag som erbjuder hjälp med det mesta som har med bilservice, bilreparationer och andra dylika tjänster att göra och även om jag för egen del bara har vänt mig dit för att få hjälp med rekond i Kumla så kommer jag när och om det behövs, att vända mig till dem även för andra tjänster, om bilen går sönder eller behöver service. Än så länge har bilen fungerat felfritt och det får man hoppas att den får fortsätta att göra, men med bilar kan man aldrig vara säker på någonting mer än att de går att få riktigt tjusiga efter en sån här rekond i Kumla. 


Kommentarer är stängda.