Ta mig till en glassbutik

Ta mig till en glassbutik

Hallå hallå!

Jag sitter här inne på mitt skrivbord och kollar ut på det vackra vädret som vi har här i Ängelholm och drömmer mig iväg till sommaren när man sitter vid en glassbutik och käkar lite glass. Alltid är det något som händer i mitt huvud när jag ser att solen tittar fram. Det spelar ingen roll om det är nollgradigt ute, jag blir alltid sugen på glass. Jag har för mig att det finns en glassbutik på vägen hem från Ängelholm och det är inte helt omöjligt att jag svänger förbi där, förutsatt att solen fortfarande är framme när jag åker hem. Man känner verkligen hur mycket man saknar sommaren när solen skiner, det finns inget bättre än att sitta vid stranden eller på en uteservering och bara må bra. Jag längtar så otroligt mycket efter sommaren att jag funderar starkt på att ta en sista minuten söderut, det hade inte varit fel. Tänk er att kliva av planet och bara mötas av en varm bris med vetskapen om att varje dag i en vecka kommer vara så, det är min dröm just nu. Gå förbi en glassbutik på vägen till stranden. Att behöva äta upp glassen någorlunda snabbt innan den smälter, här hemma får man ju äta upp den fort innan den blir till is. Nu får jag sluta att drömma mig bort och fokusera på nuet och livet i Ängelholm, jag får helt enkelt äta lite glass i bastun för att få den tropiska känslan. Det är så segt på jobbet nu, jag har gjort alla mina arbetsuppgifter för dagen och väntar egentligen bara på att klockan ska bli fem så att jag kan gå hem utan att förlora någon flextid. Jag har suttit så här i snart en halvtimme och det finns verkligen ingenting som jag kan göra.  


Kommentarer är stängda.