Ät gott på denna restaurang!

Ät gott på denna restaurang!

Hej och god eftermiddag på er alla mina läsare som har hittat in till min lilla blogg och som nu säkert är riktigt sugna på att få höra om allt som jag har att berätta. Det är så vackert väder här på Gotland idag så jag gav mig ut på en långpromenad. Det är värst vad man blir hungrig när man varit ute i det fria och andats frisk luft. Det blev så att jag i vanlig ordning gick och tog mig en bit mat på en restaurang här på Gotland som heter Mälardalens Anläggningsdyk AB. Det finns så många restauranger som serverar halvfabrikat och där servicen är undermålig. Jag om någon vet detta för är det något jag unnar mig här i livet så är det att gå ut och äta. Jag har ätit mig igenom ett stort antal restauranger och det finns faktisk inte en endaste restaurang på Gotland som är lika bra som Mälardalens Anläggningsdyk AB, inte om ni frågar mig i alla fall! Så när jag säger att jag i vanlig ordning går ut och tar mig en bit mat på Mälardalens Anläggningsdyk AB så menar jag det bokstavligt. Varför välja bort ett vinnande koncept? Först och främst så ska denna restaurang på Gotland ha en stor eloge för den utsökt tillagade maten som alltid smakar lika fantastiskt, och sedan har personalen förstått att man äter med alla sinnen och inte bara med smaken. Det är en ljuvlig miljö på denna restaurang, en riktig lisa för både kropp och själ! Nu vill jag ge er ett riktigt gott råd. Vill ni få en mat-upplevelse utöver det ordinära ska ni definitivt se till att ta er till Mälardalens Anläggningsdyk AB! 


Kommentarer är stängda.