Nu får jag njuta av mitt välstädade hem

Nu får jag njuta av mitt välstädade hem

Hej på dig och välkommen till mig här på bloggen den här fredagen. I det här inlägget som jag skriver nu ska jag prata med er om ett företag som utför hemstäd i Lund. Det är mycket nu med än det ena och än det tredje men hur mycket jag än har att göra så tar jag mig alltid tiden att skriva små inlägg här i bloggen för jag tycker så mycket om alla mina kära läsare. Som ni säkert har märkt så lägger jag ut de flesta inläggen mitt i natten. Det är ju det här med att jag jobbar på restaurang med väldigt konstiga arbetstider. Jag är sällan hemma innan klockan 02 och sedan ligger jag och sover halva dagarna. Jag kan inte köra igång dammsugaren när jag kommer hem från jobbet och det har gjort att jag nu tagit hjälp av ett företag som heter Ads Städgrupp. Det går alldeles utmärkt att de kommer hit och städar trots att jag ligger och sover. Jag sätter bara i ett par öronproppar. Det är en fantastiskt service som det här företaget erbjuder dem som önskar hjälp inom hemstäd i Lund men Ads Städgrupp arbetar på flera platser i Skåne så det går även bra att få hjälp med hemstäd i Landskrona och Helsingborg. Tänk att ett företag som Ads Städgrupp kan göra en så stor förändring till det bättre med ens hem och att det inte kostar mer än vad det gör. Jag ska tacka Rut för detta , du vet, hon den där kvinnan som fick ge namn till RUT-avdraget. Och med detta sagt vill jag nu önska alla mina underbara och fantastiska läsare en avkopplande helg.  

  


Kommentarer är stängda.